top of page

27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Νομίζω πως το τερμάτισα! Χαράκτης σε δύο πανελλήνιες διοργανώσεις αναρρίχησης σε 2 εβδομάδες είναι πολύ δουλειά!

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου 2016 το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης, από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού και την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης.

Η πρώτη ημέρα διεξήχθη στην πίστα αναρρίχησης του Κλειστού Γυμναστηρίου Αλμυρού με τη συμμετοχή 17 σωματείων από όλη την Ελλάδα με 107 συμμετέχοντες - αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, οι οποίοι κέρδισαν το χειροκρότημα είτε η προσπάθειά τους κατέληγε με επιτυχία είτε όχι.

Με τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών να ολοκληρώνονται το βράδυ του Σαββάτου, η στιγμή που συγκίνησε τους παρευρισκομένους ήταν η «ονομασία» της πίστας αναρρίχησης σε «Χρήστος Μπουκώρος», στη μνήμη του μέλους και προπονητή αναρρίχησης του συλλόγου ΕΟΣ Αλμυρού, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο σε τροχαίο δυστύχημα, αφήνοντας φτωχότερο το σύλλογο, στον οποίο ήταν πρωτοπόρος με τις γνώσεις και το μεράκι του.

Οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος συνεχίστηκαν Κυριακή στο δάσος «Κουρί» με το bouldering και με τη συμμετοχή 21 αθλητών και αθλητριών.

Ετικέτες:

bottom of page