top of page

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «Συνδυάζω - Μετακινούμαι!»


Με χαρά συμμετέχουμε και αυτή την χρονιά μέσα από την ΚοινΣΕπ Δράση & Ενέργεια και την πρωτοβουλία μας «Ride my Bike – Ποδηλατοδράσεις» στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.


Αρχή γενομένης αυτή την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 π.μ έως 13.00 μ.μ σε συνεργασία με την εθελοντική διαδικτυακή ομάδα 'Μαμάδες Ν.Μαγνησίας' τον 'Πολυχώρο Τσαλαπάτα', το 'Ergon Showground' και τους συλλόγους : 'Μπάσκετ Bc Volos' , 'Φυσιολατρικός Όμιλος Βόλου 'Ο ΠΑΝ' , 'Α.Σ Αιχμή' , 'Αθλος Μπάντμιντον Αγριά Βόλου' και ζωγραφική προσώπου με την Χριστίνα μικροί και μεγάλη θα περάσουν ένα όμορφο πρωινό με πολύ παιχνίδι αλλά και ενημέρωση για τα σήματα και να κυκλοφορούν με ασφάλεια.


Επίσης την Τετάρτη το απόγευμα 18:00 – 20:00 με μία ακόμη εκδήλωση από τις ποδηλατοδράσεις στην παιδική χαρά του Αγίου Κωνσταντίνου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους στην κυκλοφοριακή αγωγή και τις δεξιότητές τους στο ποδήλατο.


Τέλος την Παρασκευή το πρωί στο χώρο του πανεπιστημίου στην Παραλία ελάτε να συμμετάσχετε στην «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» όπου και θα κληρωθούν πολλά ποδήλατα και άλλα δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

Το φετινό θέμα της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ είναι το:

«Συνδυάζω - Μετακινούμαι!»

Καλή μας συνέχεια!

bottom of page